5 Maneres per Mantenir els peus calents dins les Botes de Cursa

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Som molt de nosaltres els que utilitzem aquest tipus de botes, on la duresa mitjana està als 130, incomodes, dures, gens flexibles, però necessàries si volem esquiar al nivell que ens volem exigir, però en estrènyer tant tenen un efecte directe en els nostres peus, fred!!! Tallen la circulació, no deixen que s’escalfin els peus amb normalitat, que podem fer??

Bé, hem trobat alguns consells pràctics per tal de minimitzar aquests efectes i poder gaudir amb un mínim de dignitat aquest patiment…

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

1. Ajusteu la carcassa
El que dóna rigidesa a la bota és la carcassa, i heu d’estar segurs que no hi ha cap part que estrenyi directament sobre el nostre peu, ja que això seria un punt de dolor i de tall de circulació depenent del punt que sigui.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

2.Useu mitjons bons i nets!!!

Mitjons d’esquí han d’absorbir la humitat de la pell i en el folre de la bota. Obvieu els mitjons voluminosos i anar per mitjons fins de llana, polypro o altres materials sintètics (que poden ser més còmodes que la llana). Com més fi sigui el mitjó, més espai per respirar que té en l’arrencada. Mentre que un mitjó gruixut retindrà la humitat contra la pell, un mitjó més prim té un millor efecte sobre la humitat en el revestiment.
Mitges de compressió estan de moda per una raó: Es fan massatges la cama mentre es mou, i mantenen la sang en moviment dins i fora de la cama, el que porta a una millora de la circulació, el flux de sang i la calor del peu.
Renteu els mitjons immediatament després de l’ús. La seva suor deixa després de minerals en el teixit mitjó que reduirà la capacitat de la tela per absorbir la humitat de la seva pell.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”1430″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_rounded”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

3. Deixa de Suar Sota molt
Si el vostre cos es queda calent i els peus suen molt, ho fa per refredar més de pressa amb l’excés d’humitat. Aplicar un antitranspirant amb clorur d’alumini o zirconi d’alumini per escalfar, peus secs abans de posar en els seus mitjons per bloquejar els seus conductes de suor.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Per a alguns, tenir peus calents vol dir que esquiaran millor, el que significa que val la pena invertir en escalfadors de botes, mitjons calents i fundes per les botes. La instal·lació d’escalfadors a dins les botes és una bona solució, però s’ha de fer correctament i per un professional. Us deixem un vídeo on us ensenyen el procediment correcte per la seva instal·lació.

[/vc_column_text][vc_video link=”https://youtu.be/eNlM-b_8nNM”][vc_single_image image=”1433″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_rounded”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

5. Feu servir el Sentit Comú
inicieu cada dia amb les seves botes calentes i seques
Sempre afluixa les tanques al esquiar. Està bé per alliberar la tanca als telecadires o en repòs.
Eixugueu les botes fora cada nit. Comproveu cada dia que no hi ha aigua estancada en la carcassa.
Estigueu Hidratats. Els petits aperitius o àpats lleugers, al llarg del dia d’esquí, mantenen més sang disponible per als peus i les mans en lloc d’anar al seu estómac per a la digestió.
Capes de roba extra en el vostre cos us ajudarà a mantenir la vostra temperatura fins a la base, el que ajuda la calor a les extremitats.
Mitjons nets, cada vegada per a esquiar.
Mireu el temps i planificar la seva estratègia diàriament per passar el dia.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Recordem l’article de l’escàner 3D que vam publicar fa un temps i on si teniu pensat adquirir alguna bota, us recomanem que el mireu i si esteu a prop, utilitzeu aquest servei, és imprescindible!!!

[/vc_column_text][vc_single_image image=”989″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_rounded” onclick=”custom_link” link=”https://www.esqui.cat/escaner-3d-novetat-al-sector/”][/vc_column][/vc_row]

T'agrtada aquest article?

Share on facebook
Comparteix a Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter