Baqueira Beret obre les tres zones esquiables amb 75 km de pistes!!!

baqueira beret esqui.cat
baqueira beret esqui.cat

Baqueira, excel·lent inici de temporada per l’estació de la Vall d’Aran i els Valls d’Àneu amb un total de 31 remuntadors i 49 pistes obertes entre Baqueira, Beret i Bonaigua que permetran gaudir d’una gran part de l’estació . De fet, està previst que els remuntadors funcionin integrament a Baqueira i Bonaigua i gairebe en un 70% a Beret

La meteorologia de novembre ha aportat abundants nevades que han permès uns gruixos generosos per l’època entre 20 cm a la cota 1.800 i  50 cm a 2.500. A més, els equips tècnics de l’estació han produit neu el que ha reforçat els zones especialment visitades per esquiadors i surfistes de neu.

L’estació posara a diposició dels visitants un total de 49 pistes: 6 verdes, 30 blaves, 12 vermelles i 1 negra. Planter suficient com per començar la temporada sense repetir durante tot el dia. El preu del forfet a partir de dissabte passarà a ser tarifa habitual de 51,50 € preu d’adult i 34 € preu infantil.

A més, està ja en funcionament l’Audi Ski Kronos situat al costat de la cafeteria Baqueira 2.200. És tracta d’una activitat que és pot fer en família i amb amics per veure qui és més ràpid baixant per un senzill traçat de gegant. La baixada i el temps quedan gravats en vídeo i a els esquiadors poden descarregar-la a  www.baqueira.es i compartir-la en xarxes socials.

Quant a serveis, estaran oberts tots els punts de lloguer i venda de Ski Service Baqueira Store (Baqueira 1.500, Ruda, Beret i Bonaigua) així com a els principals serveis de restauració de les 3 Àrees i a els serveis de guarderia i parcs infantils de 1500, 1800 i Beret (de 9.30 a 16.30h). L’horari d’oficines a Baqueira 1500, per a aquells que hagin de recollir el forfet de temporada, serà de 8.15 a 19h sense interrupció.

Les bones condiciones de neu auguran un excel·lent pont de la Immaculada i asseguren les vacances de Nadal.

baqueira beret esqui.cat

T'agrtada aquest article?

Share on facebook
Comparteix a Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter