Escàner 3D – Novetat al sector!!!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

L’altre dia vàrem tenir l’oportunitat de veure i provar en primera persona el nou escàner 3D que a esports iglú hi han instal·lat a la seva botiga.
Per fer un resum ràpid sense entrar en tecnicismes, el que fa és escanejat el teu peu en 3D i agafa al detall totes les mesures, defectes i imperfeccions dels nostres peus.
I això perquè ens serveix, ja que la veritat si quan era corredor hagués tingut una eina com aquesta, ens hauríem estalviat un munt d’hores de modificacions específiques de les botes als meus peus.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_masonry_media_grid style=”lazy” items_per_page=”3″ grid_id=”vc_gid:1449572273360-b095244d-a198-0″ include=”989,991,999″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]L’escàner és capaç de detectar el més mínim detall, fins i tot si tenim algun grau d’inclinació tant positiu com negatiu, com fem els recolzaments plantars, cosa molt important en el món de l’esquí, protuberàncies del famós os de l’esquiador al empeine… bé surt tot fins al mes mínim detall.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_masonry_media_grid style=”lazy” items_per_page=”6″ grid_id=”vc_gid:1449572515899-95b187e9-181c-4″ include=”998,997,1003,1002,996,1000″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Gràcies a uns mitjons amb quadrícula per tal de posicionar exactament els quadrants, l’escaner és capaç escanejar amb més absoluta precisió i velocitat les nostres cames.

Són com unes mitges que s’adapten a la perfecció al nostre peu perfectament i són la clau perquè l’escàner pugui topografiar a la perfecció les nostres cames.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1017″ img_size=”medium” alignment=”center” onclick=”zoom”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Tota aquesta tecnologia està enfocada no només a poder donar un millor servei, sinó que ens ajudarà a la perfecció a escollir quin model de bota dels més de 150 que tenen en estoc i escanejades dins el sistema. Segons el nostre nivell i segons la nostra experiència.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_masonry_media_grid style=”lazy” items_per_page=”3″ grid_id=”vc_gid:1449573016533-e0337f83-9c91-8″ include=”1004,1002,998″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Amb els nous sistemes d’adaptació que hi ha avui en dia, podem aconseguir una adaptació al nostre peu gairebé perfecte, on combinat amb les plantilles adaptades, faran que la nostra experiència en esquiar sigui realment alguna cosa de nivell, qualitat i ens faran anar un pas endavant en el nostre nivell i les nostres prestacions al damunt dels esquís.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_masonry_media_grid style=”lazy” items_per_page=”3″ element_width=”6″ grid_id=”vc_gid:1449573091515-42154bf2-18c1-9″ include=”1005,1004,1007″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Molt ha plogut des d’haver d’anar deformant amb calor les zones del peu que molestaven, a més de la complicació de transmetre exactament a l’expert, a on i de quina manera ens molestava la bota. S’havien de fer molts proves fins a trobar la deformació correcta.

Amb aquest escàner, la feina es redueix abismalment, i sobretot facilita la feina dels professionals d’Esports Iglú al moment d’aconsellar una bota que s’adapti no només al nostre nivell, sinó també al nostre peu i cama.

Aquest és un servei gratuït quan comprem unes botes, per tal de fer un assessorament perfecte, però si volem que ens facin un estudi dels nostres peus amb les recomanacions més professionals possibles, també podreu accedir al servei amb un cost de 50 €, preu més que raonable per la quantitat d’informació d’altíssima qualitat que ens donaran i que enlloc més ens la podran donar. Així estarem al 100% segur de què les botes que comprem, seran les que millor s’adaptaran als nostres peus i les nostres necessitats, ja que per experiència podem dir que no hi ha res pitjor, que comprar unes botes i comprovar que a la llarga no s’adapten correctament.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Aquí us deixem un video on podeu veure  l’escaneig i veureu que dura uns segons i el volum d’informació és espectacular!!![/vc_column_text][vc_column_text][youtube id=”6Wj4gGY_rvQ” align=”center” mode=”normal” autoplay=”no” maxwidth=”640″ grow=”no”][/vc_column_text][vc_column_text]Aquí teniu el vídeo de presentació per part d’esports Iglú del seu escàner 3D

[youtube id=”z5XchXprkGs” align=”center” mode=”normal” autoplay=”no” maxwidth=”640″ grow=”yes”]

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

T'agrtada aquest article?

Share on facebook
Comparteix a Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter