Grans novetats a Porte per aquesta temporada!!!

Porté Puymorens presenta algunes novetats per aquesta temporada. 
La millora en els preus dels forfets de temporada, aixií com nous models de forfets, amb la possibilitat de fer el pagament dels forfets en terminis mensuals.


Novetats d’aquesta temporada:
.- Nova pista negra “La Vertige”. A 2.500 metres d’altura, a la sortida del mirador voladís de “Le Pied dans le vide”. “La Vertige” és una pista negra pels amants de pendents vertiginosos. El traçat connecta amb la pista negra “La Cheminée” i amb la pista negra “Le trou sans fond”. Des del punt d’inici s’accedeix a la resta del sector de Fontfrède amb pistes per a tots els nivells.
.- Un nou snowpark, que s’instal·larà a l’àrea de la Vignole, amb un forfet exclusiu.
.- Nova pista verda a la zona boscosa baby de Fontfrède.
.- Nous canons de neu, d’última generació, al sector de la Vignole i del Village.
.- Panells informatius en els remuntadors, amb mapes i termòmetres digitals.
.- Cobertura wifi a bona part de l’estació, principalment a totes les zones d’accés de l’estació.

-NOU SNOWPARK, AMB FORFET EXCLUSIU
L’estació anuncia un nou snowpark, que tindrà una nova ubicació en el complex. L’snowpark es col·locarà a tocar del half pipe, a la Vignole, la qual cosa facilitarà el seu manteniment i la seva obertura de forma habitual i constant. L’snowpark tindrà diferents salts i mòduls que seguint la recent normativa francesa, el dotarà de màxima seguretat. Pels practicants del freestyle que ho vulguin, l’estació posarà a la venda un únic forfet de 18 euros que permetrà agafar el telesquí i el telecadira de la Vignole, des dels quals s’accedirà a l’àrea de l’snowpark.

T'agrtada aquest article?

Share on facebook
Comparteix a Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter