La que ens ve a sobre!!!!!

Sembla que no hi ha marxa enrere i que el canvi de temps és segur i imminent!!!, tots els mapes ho diuen, totes les prediccions ho confirmen i quan en Mauri ho diu… això no hi ha qui ho aturi!!!!!

En paraules seves:

“Queden aproximadament 7/8 dies però els models continuen marcant-nos un important canvi de temps de cara al pròxim cap de setmana que es traduirà en més fred, més vent i en possibles nevades al Pirineu.

Mireu com es despenja aquest embossament d’aire fred en alçada procedent de latituds més elevades, amb aires humits de l’atlàntic que podrien deixar aquestes nevades, especialment a la cara nord del Pirineu, i sobretot al Lleidatà.

Quines seran les cotes de neu? Quins seran els gruixos i la distribució de la precipitació? Hi ha risc de ruixats en altres zones fora de l’àrea Pirinenca? Baixaran les temperatures de forma generalitzada?

Totes aquestes preguntes ara mateix són incògnita. El que podem afirmar és que si es compleix, les temperatures baixaran rotundament arreu MENYS, al Pla de Lleida i altiplà central on estan tenint dies molt emboirats. Allà les temperatures diürnes podrien pujar, fins i tot!

N’estarem molt al cas perquè sens dubte seria una situació d’oxigen per arrancar la temporada de neu i esquí a tot el Pirineu…”

mapa de previsio del canvi de temps que ens ve a sobre
mapa de previsio del canvi de temps que ens ve a sobre

T'agrtada aquest article?

Share on facebook
Comparteix a Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter