Malarec… gorros i cintes especials!!!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

L’ús de gorros i cintes en el món de l’esquí és quelcom altament estés, no ens agrada passar fred al cap o les orelles!!!!

Però els que no utilitzem ulleres de ventisca i ens agrada anar amb la ullera de sol tradicional i sempre tenim la mateixa complicació!!!!

Per on posem la patilla de la ullera?

Està clar que ens queden 2 opcions… o per sota o per sobre, no?

Per sota, fa que la cinta o el gorro, no encaixi perfectament i ens entri aire, un aire fred que no volem que es fiqui a dins del gorro o la cinta.

Per sobre, la ullera encaixa bé, però la seva seguretat i estabilitat, queden a les mínimes, ja que el gorro o cinta no les deixa encaixar en el seu lloc natural, darrere l’orella.

Però gràcies a la gent de Malarec, hi han trobat una solució molt senzilla que ens dóna una tercera opció, passar la patilla de l’orella directe al seu lloc, i us pregunteu com és possible? Fàcil, han tingut la brillant idea de fer uns traus als laterals del gorro o cinta, per tal de poder inserir la patilla de la ullera cap a dins i facilitar la seva col·locació correcta.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1215″ img_size=”medium” alignment=”center” style=”vc_box_rounded” onclick=”zoom”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1216″ img_size=”medium” alignment=”center” style=”vc_box_rounded” onclick=”zoom”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1214″ img_size=”medium” alignment=”center” style=”vc_box_rounded” onclick=”zoom”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Doncs hem decidit provar-ho, i així ho hem fet. Ens hem calçat el gorro per fer unes baixades i hem utilitzat ulleres de patilla, per tal de veure l’efectivitat d’aquest disseny, i la veritat és que ens ha sorprès favorablement, ja que la primera cosa que penses és, bé hi ha un trau i entrarà aire, i ho notarem tot el rato… doncs no, ells també hi van pensar amb això i gràcies a un doble tall superposat en la part interior, eviten completament que l’aire que es fica pel trau ens doni directament.

[/vc_column_text][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=sRUn4ZGa2zc” title=”Característiques”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Per utilitzar el gorro o cinta de manera correcta, ens deixen un video explicatiu de com fer una colocacio optima de les ulleres dins el sistema Malarec.

[/vc_column_text][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=mnEWOjUUG9Q”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”1197″ img_size=”small” alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”http://www.malarec.com”][vc_column_text]Podeu contactar amb ells directament a la seva web Malarec on trobareu tots els productes i comprar tant les cintes com els gorros.

A més, en enviament és gratuït i en un termini de 3 dies ja ho teniu a casa, i si a més ho voleu enviar com a regal, ells mateixos us l’envien embolicat per regal, que més podem demanar.[/vc_column_text][vc_single_image image=”1197″ img_size=”medium” alignment=”center” style=”vc_box_rounded” onclick=”custom_link” link=”http://www.malarec.com”][/vc_column][/vc_row]

T'agrtada aquest article?

Share on facebook
Comparteix a Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter