Material 2015-2016 – HEAD MONSTER

HEAD Esquí presenta la nova col·lecció MONSTER, l’últim en rendiment i alta velocitat, i en tot el que buscaves perquè els teus esquís dominin qualsevol muntanya. 

La fórmula de l’èxit és la següent: aquests esquís estan dotats de grafè, el més lleuger i fi. Es tracta del material més resistent descobert fins avui, que permet nivells incomparables de lleugeresa, equilibri i control. A més, amb la tecnologia ERA 3.0, podràs anar més enllà dels teus propis límits.


La col·lecció d’esquí MONSTER ofereix la perfecta combinació de tecnologia i innovació perquè els esquiadors dominin la muntanya. Gràcies a la revolucionària tecnologia grafè, els esquís són més reactius, sempre estan equilibrats i compten amb un complet control sigui quin sigui el terreny.

Aquesta reactivitat és el resultat d’una combinació única entre lleugeresa i potència, el que permet una reducció de materials comuns com fusta o fibra de vidre. Per tant, la inclusió de capes de titanal provoca en l’esquí una reactivitat i una resposta inigualables. De fet, l’esquí sense grafè necessitaria 300 grams més de material per suportar la força de les capes de titanal.

Aquesta nova tecnologia també permet modificacions quant a l’equilibri de l’esquí per optimitzar la teva experiència en esquiar, i és vàlida per a tots els models MONSTER Allride i per fora de pista. Si el control era un aspecte que et preocupava, ja no ho serà més. Gràcies al grafè, el pont de l’esquí té un perfil més baix, el que li confereix un millor acabat.

T'agrtada aquest article?

Share on facebook
Comparteix a Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter