Més pistes i nova zona d’oci, principals novetats de Baqueira Beret per a la temporada 2015-2016

Més pistes i nova zona d’oci, principals novetats de Baqueira Beret per a la temporada 2015-2016
Baqueira Beret arriba als 155 km esquiables repartits en una extensa àrea de 2.166 ha. i a Baqueira 1500, a la zona d’hotel Montarto, s’ha creat una zona d’oci i restauració.
Baqueira Beret segueix creixent: 155 km esquiables
Els nostres equips tècnics han treballat en la remodelació de traçats la qual cosa ha aportat 4 km més de pistes abalisades per a un total de 150 km. A aquests se sumen els més de 5 km d’itineraris de muntanya que permeten gaudir d’àmplies zones amb poca afluència d’esquiadors i descobrir racons desconeguts de la Vall d’Aran. A nivell numèric amb aquesta remodelació passem a tenir 103 pistes abalisades i un freeride únic al sud d’Europa en una àmplia àrea esquiable de 2.166 ha. el que representa una oferta altament atractiva per gaudir dels Pirineus més autèntics.
Les noves pistes estan a Beret. La més espectacular és la Gallina amb una pala final de fort pendent per tractar-se d’una pista doble diamant (negra) de dificultat extrema. La pista Paum també situada a Saumet i és una curta vermella de 554 m de longitud i 171 m de desnivell. Al tercer traçat nou, anomenat Esmeligàs, s’accedeix pel telesquí Costarjàs i és una altra vermella de 1,5 km de longitud i un desnivell de 368 m que discorre per la zona més tranquil·la de Beret. Finalment, el Boardercross que passa a ser pista abalisada per a tots els clients.
Diamants en pistes
Per facilitar el reconeixement de la dificultat i ajudar en l’elecció de les pistes, hem adoptat la senyalització internacional que consisteix en classificar els traçats per diamants (també anomenats rombes). Així, en el nou mapa de pistes, traçats com Orri de Tredòs, Passarells i Gallina apareixen amb doble diamant negre i definides com de “dificultat extrema”. La resta de 13 negres de l’estació apareixen amb un sol diamant negre i definides com a “pista molt difícil”. Els itineraris fora-pista Lacs Clot der Os, Escornacrabes i Deth Lac de Baciver estan marcats amb dos diamants negres amb fons groc. Finalment, les 39 pistes vermelles de l’estació vénen classificades amb un diamant d’aquest color i una llegenda que indica “difícil” .. definides amb doble diamant dficultad (antigament qualificada com negra)
Audi Ski Kronos
¿Sentir-se com un corredor de Copa del Món amb televisió inclosa? Aquest hivern 15-16 proposem als nostres clients passar-ho bé imitant esquiadors de la talla de Lindsey Vonn o Marcel Hirscher. Als voltants del Restaurant 2200 s’ha condicionat una pista en què s’ha traçat un fàcil gegant de 200 m de longitud. La baixada de cada esquiador es grava en vídeo de manera automàtica i, després de descarregar-lo de www.baqueira.es, es pot compartir en xarxes socials. A més, en Audi Ski Kronos cada participant pot saber el seu temps i pot fer tantes baixades com vulgui. Ideal per jugar-se l’aperitiu amb els amics!
Augment i millora de l’eficiència de la producció de neu
Ampliem i modernitzem el sistema de producció de neu contínuament. Aquesta temporada s’ha equipat la part baixa de la Pleta del Duc i la connexió de Bonaigua fins Peülla amb 18 nous productors de neu que garanteixen la innivació a tota la zona del Pallars. També s’han reemplaçat antics productors de neu per nous amb una major capacitat i menor consum energètic.
Més ambient i diversió a Baqueira 1500
A Baqueira 1500 al voltant de l’Hotel Montarto s’ha creat una zona d’oci, restauració i après ski que inclou un bar musical a més de remodelar la recepció d’aquest mític allotjament.
-Baqueira Wine Bar by Vinya Pomal: canvi absolut per l’antic restaurant Perdiu Blanca del Montarto que es converteix en una vinoteca amb una àmplia carta de vins de denominació d’origen de tot Espanya. La cuina està especialitzada en racions des marisc, burrata, tàrtar de salmó i carn, formatges, broquetes de filet i un llarg etc. Una oferta nova a Baqueira 1500 on menjar bé a un preu raonable i maridar amb els millors vins espanyols. Té una capacitat per a 60 persones amb caràcter intimista i on es pot menjar a la barra, taules altes i baixes.
-Drinkery Montarto: bar musical també a la planta baixa de l’hotel Montarto que s’obrirà a partir de les 15 h. diàriament per començar l’après ski prenent unes copes encara amb les botes posades. Amenitzat amb DJ, pantalla gegant per veure esdeveniments (i com no el futbol) en dates assenyalades i obert fins després de mitjanit per l’última copa després del sopar.
-Hotel Montarto: renovació de la recepció per fer-la més còmoda i funcional i que a més compta amb un espai d’exposició i esdeveniments en què durant tot l’hivern hi haurà activitat. Ski Service també disposa de botiga amb material d’alta gamma a més d’un córner de Baqueira Store per a les compres d’última hora.
Tres noves màquines trepitja-pistes
Hi ha poques sensacions més plaents que estrenar una pista acabada trepitjada a primera hora del matí. Per a la preparació i manteniment òptim dels 150 km de traçats, disposem d’un parc de 14 màquines trepitja-pistes tres de les quals són de nova adquisició. Totes elles estan equipades amb un sistema GPS per a un millor rendiment i una total seguretat dels conductors.

T'agrtada aquest article?

Share on facebook
Comparteix a Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter