Nova tecnologia 4D d’Elan Skis

Elan Skis ens presenta el seu nou model d’esquis amb una tecnologia innovadora i unica en el mon dels esquis.

El seu gràfic compara un esquí clàssic amb l’Amphibio 4D esquí. Elan Amphibio 4D treballa en harmonia amb la nostra Tecnologia Amphibio existent en tots els terrenys, tot tipus de neu i en qualsevol velocitat. Aquesta tecnologia Regula agarri, millora el rendiment i afegeix control. 4D Tecnologia divideix l’esquí entre la part posterior seccions (còncaves) de l’esquí davanter (convexa) i, mitjançant l’ús d’un doble Shaped Tu i per tant designa una construcció esquerra i dreta per a major agilitat (*rocker) i una millor estabilitat (camber). Aquest disseny permet Amphibio 4D per adaptar-se rendiment per satisfer les necessitats dels esquiadors més exigents.

Captura de pantalla 2015-11-11 a las 15.58.23


Captura de pantalla 2015-11-11 a las 15.58.11

 

 

Amphibio ofereix els beneficis del Rocker i el Camber sense compromís! Esquí amb una construcció esquerra i  dreta on la vora interior és més llarg i vora exterior és més curta i descobreix les dues primeres dimensions. El perfil de Camber a l’interior ofereix un rendiment i evita la pèrdua de control, mentre que el perfil Rocker exterior ajuda a fer girs sense esforç i sense problemes.

 

Captura de pantalla 2015-11-11 a las 16.04.45

 

El Titani en forma dual crea  completament dues noves dimensions a l’esquí – la frontal i la part posterior. Les seccions davantera i posterior de l’esquí estan dissenyats de manera diferent, on cada secció té la seva pròpia funció per a un millor control. La part frontal convexa ajuda amb una entrada de gir més precisa, proporcionant una forta pressió de vora, mentre que la del darrere còncava garanteix una sortida molt fàcil del gir. Aquest esquis no tenen una línia d’esqui predefinida,  en el seu lloc et permetra girar cuna vulguis i on vulguis sense problemes.

 

 

concave-convex-en

 

 

Gràcies al doble canto de titani hem aconseguit augmentar l’estabilitat de torsio i reduir la vibració en un 30% a l’inici del gir, que es cuan mes important es. Això fa que els esquís enbase siguin més estables i més precisos en totes les fases del gir….

 

vibrations-en

 

[youtube id=”_aomlADtUJc” align=”center” mode=”normal” maxwidth=”650″]

 

T'agrtada aquest article?

Share on facebook
Comparteix a Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter