Boi Taüll incorpora Noves trepitjaneus i preus especial per l’Snowpark!!!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Boí Taüll Resort incorpora dues noves màquines trepitjaneu al seu parc de maquinària 

Boí Taüll Resort ha incorporat dues noves màquines trepitjaneu, que formen part del pla d’inversió d’1’1 milions d’euros que la Generalitat de Catalunya, a través d’Actius de Muntanya S. A., ha invertit aquesta temporada a l’estació.

Les noves màquines són de la marca italiana Prinoth, puntera en innovació, i pertanyen al model Leitwolf, que combina avenços tècnics, màxima força d’empenta i de fresat i sostenibilitat,  en utilitzar tecnologia sostenible amb el medi ambient que redueix les emissions. Han tingut un import total de 400.000€ i permetran a Boí Taüll Resort implementar l’estat i el manteniment de les pistes.

Amb aquestes novetats tècniques, Boí Taüll està en posició d’oferir unes excel·lents condicions per la pràctica dels esports hivernals a les seves instal·lacions, a les que es vénen a sumar l’actual qualitat i espessor de la neu, que acumula 45cm de neu pols a la base i 105 a les cotes més altes i que l’han convertit amb una de les estacions amb més neu del Pirineu. Tot plegat permet que aquest cap de setmana estigui en previsió arribar a les 40 pistes obertes, que representen més de 37 km esquiables.[/vc_column_text][vc_single_image image=”1385″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]L’Snowpark també presenta novetats, amb un forfet a 25€ i l’esdeveniment Nice & Clean.

L’Snowpark també presenta novetats, amb un forfet exclusiu per a les seves instal·lacions a 25€. Aquest cap de setmana acollirà, a més, l’esdeveniment Nice & Clean, que permetrà a persones de tots els nivells millorar la seva tècnica d’snow o esquí sota l’atenta mirada dels sharpers de l’Snow Park. L’activitat es durà a terme de 10 a 16h i serà amenitzada pels djs Pink Pig, que també seran els protagonistes d’una festa al Punt de Trobada del resort a partir de les 23h.[/vc_column_text][vc_single_image image=”1387″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]

T'agrtada aquest article?

Share on facebook
Comparteix a Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter