Baqueira Beret ofereix més quilòmetres, gastronomia i diversió per a la temporada 2019-2020

Baqueira Beret trepitja fort i presentarà un hivern cargat de novetats destinades a millorar l’experiència dels esquiadors. Entre les principals actualitzacions per a la temporada 2019-2020 destaca la nova pista Eth Coret, amb la qual l’estació arribarà als 167 km, l’àmplia renovació en restauració, la millora de la innivació, el forfet amb avantatges BaqueiraPASS i la nova app.

L’estació de la Val d’Aran i Valls d’Àneu ja està comptant els dies per a donar el tret de sortida a la nova temporada 2019-2020, que ve amb importants novetats. Els visitants podran esprémer, encara més, la seva experiència a Baqueira Beret i viuran noves emocions gràcies a l’ampli ventall de serveis a la seva disposició.

167 quilòmetres de pistes

Aquest hivern, esquiadors i snowboarders gaudiran de més quilòmetres, ja que Baqueira Beret compta amb una nova pista vermella: Eth Coret. Té la seva sortida des de la inferior del Tq. Baciver i arriba fins a Orri. Amb una longitud 1.496m, permet una còmoda connexió de la zona de Baciver amb Orri i unes vistes espectaculars a la Cara Nord de Baqueira.

Paral·lelament, aquest estiu s’han millorat algunes zones de l’estació: s’han remodelat les pistes Peülla, Pleta del Duc, Cap a Baqueira i Debutants aprofitant la col·locació del sistema de producció de neu, i s’han finalitzat les pistes a la zona de Baciver i les millores al Snowpark situat a Beret.

Amb un total de 112 pistes abalisades i 3 itineraris fora-pista, la longitud total serà de 162 km de pistes abalisades i 5 km d’itineraris. En total seran 167 km esquiables distribuïts en una àrea de 2.273 Ha.

50 nous innivadors

Baqueira Beret ha ampliat la zona de producció de neu a la Bonaigua, concretament en les pistes Debutants, Cap a Baqueira, en l’accés als Tq. Tuc de la Llança, pistes Pleta del Duc i Peülla. Aquesta millora es tradueix a un total de 50 nous innividors que garantiran la neu a zones clau d’aquest sector. La suma total de productors de neu a l’actualitat és de 710 amb capacitat per innivar la meitat de les pistes de l’estació.

Els avantatges del BaqueiraPASS

El BaqueiraPASS és el nou suport del forfet de Baqueira Beret que ofereix a l’esquiador major comoditat adaptant-se a les seves necessitats. Es tracte d’una targeta personal que proporciona al titular una àrea privada on podrà realitzar varies gestions com: consultar i actualitzar les seves dades, consultar les factures, personalitzar les comunicacions… Però sense dubte la principal avantatge es que podrà recarregar el seu BaqueiraPASS o el de familiars i amics per a tota la temporada o per dies a preus reduïts i sense haver de passar físicament per taquilles.

Tramitar la targeta té un cost de 10€ i és vàlid per varies temporades. Les recàrregues puntuals de dies gaudiran del 5% de descompte sobre el preu de tarifa oficial.

BaqueiraPASS obre al client un món d’exclusivitat i avantatges que s’aniran ampliant temporada a temporada.

Remodelació de la restauració

Baqueira Beret és molt més que una estació d’esquí i snowboard, tal i com ho demostra la seva àmplia oferta culinària, apta per a tots els paladars, fins i tot els més selectes. En total compta amb 25 restaurants i cafeteries a pistes, 5 dels quals són temàtics i destil·len originalitat.

Aquest hivern, els visitants seran testimonis de les millores que s’han posat en marxa en alguns dels locals gastronòmics de l’estació, com, per exemple, l’ampliació del Moët Winter Lounge, en afegir-se tota la zona de l’antic Parrec d’Orri, així com la terrassa adjacent. A partir d’ara, tot l’edifici estarà destinat a aquest icònic local i comptarà amb més zones de restaurant interior i sala VIP.

Paral·lelament, s’ha remodelat totalment la Cafeteria 2.200, que s’ha construït en forma circular amb tots els serveis actualitzats i una millor orientació de la gran terrassa que permetrà unes espectaculars vistes. El panorama abasta des dels pics que coronen Val de Ruda fins al Aneto. Alhora, mirant a pistes es podrà seguir l’Audi Ski Kronos instal·lat en el traçat confrontant a aquest punt de restauració. Quan a la gastronomía, oferirà una nova oferta de pintxos i productes típics dels Pirineus.

En el reeixit Baqueira Bar 1.500 també s’ha dut a terme canvis importants amb una nova ubicació de la barra i zona de bar, molt més àmplia que l’anterior. També s’ha millorat la zona de la terrassa on es realitzaran concerts i actuacions de DJ amb gran èxit de públic entre tots els que acaben la seva jornada d’esquí en aquest punt.

Finalment, mereix especial atenció la reforma integral que s’ha dut a terme en una de les tres ales de l’Hotel Montarto. S’han remodelat un total de 50 habitacions, amb la millora de la distribució, el disseny i els acabats, i s’han actualitzat les zones comuns d’accés a les habitacions, amb una nova imatge i un nou disseny més còmode.

A l’avantguarda de la tecnologia

S’ha creat una nova app (disponible per a Android i iOS) amb majors funcionalitats, entre elles la geolocalització, un nou pla de pistes 3D i la possibilitat de reservar en les cafeteries de l’estació. També s’ha actualitzat el Comunicat de Pistes diari, per a augmentar la facilitat d’interpretació. Baqueira Beret, a més continua millorant la seva pàgina web amb integracions dels diferents productes i disponibilitat d’allotjament i experiències a www.viajes.baqueira.es

Esdeveniments

A nivell internacional destacar la competició d’esquí alpí OPA-Alpen Cup destinada a la categoría U16 en la qual es podran veure als futurs talents de la Copa del Món del 11 al 13 de febrer. També se celebrarà un espectacle nocturn amb l’Audi e-Tron Leds que tindrà lloc el 28 de desembre amb l’estació en ple apogeu durant les vacances de nadal. Finalment, els Campionats d’Espanya-Movistar de snowboardcross, skicross, slopestyle es disputaran a Beret del 27 al 29 de març amb els millors riders de la península buscant l’or dels nacionals.

Però el primer esdeveniment protagonista de l’hivern serà el viatge de promoció que cada tardor emprèn Baqueira Beret per Espanya. A partir del 28 d’octubre i fins al 23 de noviembre l’estació visitarà 15 ciutats españoles oferint als assistents sorpresas i regals: forfets, estades, cursos d’esquí, material i alhora es podrá gaudir d’una exquisida selección de productes de la Val d’Aran. Ademés, serà posible el nou BaqueiraPASS exclusiu, personal i ple d’avantatges.

T'agrtada aquest article?

Share on facebook
Comparteix a Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter