Semana Santa a Masella!!

Semana Santa a Masella en família

Aquesta Setmana Santa l’estació d’esquí de Masella ofereix una agenda d’esdeveniments per gaudir de l’esquí en família, amb els companys de club d’esquí o bé amb els amics:

AGENDA D’ESDEVENIMENTS DE SETMANA SANTA

Dimarts, 16/4/2019 – III TRINXAT D’OR: Tercera edició de la Trinxat d’Or, un esdeveniment amb diferents curses, per esquiadors de 6 a 16 anys. Aquest conjunt de curses, que es celebraran a Coma Oriola i l’organitza el Club d’Esquí de Llívia, el més important no és el resultat sinó l’experiència que adquireixen tots els joves esquiadors vinguts d’arreu dels Pirineus.

Divendres i dissabte 19 I 20/4/2019 – OUTLET – FORA STOCK: Outlet de material esportiu, en especial de roba d’esquí i de muntanya, que organitza l’estació conjuntament amb la botiga X-TOT. Aquest esdeveniment es celebrarà a la zona del Pla de Masella de 10 a 14 h del migdia.

Dissabte, 20/4/2019 XVI CURSA ABONAMENTS DE TEMPORADA: La ja tradicional cursa d’abonaments de temporada arriba enguany a la 16ª edició. És una festa esportiva però, sobretot, prima el bon rotllo entre la gran família d’esquiadors de l’estació que ja fa més de 150 dies de temporada que gaudeixen de l’esquí a Masella. Es celebrarà a la pista de la Davallada. Les inscripcions són obertes fins el divendres 19 d’abril, a les 13 h. 
 
Aquesta Setmana Santa  Masella es podrà gaudir de la pràctica del esquí amb les següents condicions:
-100% del desnivell esquiable obert, des del cim de la Tosa – 2535 m fins al Pla de Masella – 1600 m, amb una baixada de 935 m de desnivell.
-Tots els eixos bàsics oberts per gaudir de l’esquí.
 
LA TEMPORADA D’ESQUÍ MÉS LLARGA DELS PIRINEUS
L’estació té previst obrir fins a finals d’abril o a primers de maig, fins que les condicions del temps i de la neu ho permetin. Tot, amb l’objectiu d’oferir la temporada d’esquí més llarga dels Pirineus.

T'agrtada aquest article?

Share on facebook
Comparteix a Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter