El Dorado Freeride Junior torna amb més força que mai!!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Des de l’any 1998 EL DORADO FREERIDE (EDF) ha sigut la competició referent del freeride als Pirineus. Naixent a Vall de Núria i passant per Espot Esquí, Tavascan i Boí Taüll, l’any 2006 es va assentar a l’estació andorrana de Vallnord Arcalís. Va adquirir el reglament del Freeride World Tour (FWT) l’any 2009 i va entrar a ser una competició del Freeride World Qualifier (FWQ), el subcircuit mundial del FWT que es disputa en diverses estacions d’esquí d’arreu del món. Arribar a ser catalogada amb quatre estrelles (el nivell més alt de competició dins del FWQ), ELDORADO FREERIDE va deixar pas al FWT l’any 2015, que fins al 2019 es seguirà celebrant a Vallnord Arcalís.

L’organització de EDF va decidir obrir les portes als més joves i l’any 2013 es va celebrar la primera competició (Freeride Junior) del Pirineu. Des del 2014 que ELDORADO FREERIDE JUNIOR ha assumit les regles del Freeride Junior Tour (FJT) i l’any passat es va celebrar ELDORADO FREERIDE JUNIOR 2*.

Aquest any s’ha decidit donar un pas endavant i potenciar, encara més, el freeride entre els joves del Pirineu. És per això que, aquesta temporada 2016-2017, es duran a terme quatre competicions júnior en quatre estacions diferents dels Pirineus. El format d’aquestes serà el mateix que les passades edicions júniors. Un dels objectius generals de ELDORADO FREERIDE JUNIOR és de potenciar el freeride i ensenyar les bones formes als joves sobre la pràctica del freeride tot fomentant la seguretat i el respecte per la muntanya. Gràcies a l’ajuda de guies titulats per la AEGM i experts en freeride, els concursants gaudiran d’un cap de setmana d’aprenentatge, competició i companyonia.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2066″ img_size=”large” alignment=”center” style=”vc_box_rounded”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2067″ img_size=”large” alignment=”center” style=”vc_box_rounded”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Calendari” font_container=”tag:h2|text_align:center” google_fonts=”font_family:Arimo%3Aregular%2Citalic%2C700%2C700italic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

1. ELDORADO FREERIDE JUNIOR Baqueira FJT2* 2017 Data: 28 i 29 de Gener. Localitat: Baqueira Beret

2. ELDORADO FREERIDE JUNIOR Vallnord FJT3* 2017 Data: 11 i 12 de Febrer. Localitat: Vallnord Ordino – Arcalís

3. ELDORADO FREERIDE JUNIOR Cerler FJT1* 2017 Data: 18 i 19 de Febrer. Localitat: Aramón Cerler

4. ELDORADO FREERIDE JUNIOR Final Boí Taüll FJT2* 2017 Data: 11 i 12 de Març. Localitat: Boí Taüll

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2068″ img_size=”large” alignment=”center” style=”vc_box_rounded”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2069″ img_size=”large” alignment=”center” style=”vc_box_rounded”][/vc_column][/vc_row]

T'agrtada aquest article?

Share on facebook
Comparteix a Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter