SkiCAT… Neix una nova escola d’esquí i activitats!!

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_custom_heading text=”SkiCAT” font_container=”tag:h2|text_align:center” google_fonts=”font_family:Arimo%3Aregular%2Citalic%2C700%2C700italic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.skicat.cat||target:%20_blank|”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Neix SkiCat, una escola d’esquí i d’activitats dirigides de muntanya.

Constituïda per tres persones que porten mes de 10 anys en el mon de l’esquí i coordinació de grups on la direcció de l’empresa la duen a terme el Natzari Oller, que es el director i Ceo de l’empresa, l’Hodei Redondo, i en Miquel Buguñà.

A banda d’aquestes tres figures, SkiCat compte amb un equip de monitors 100% titulats com a tècnics esportius d’esports d’hivern i guies de muntanya per resoldre qualsevol esdeveniment d’aventura en el nostre àmbit de treball.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_single_image image=”2124″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_rounded”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Que ofereix SkiCAT?

Tenim un lema,  “voler que els nostres clients visquin una nova experiencia”.

Per nosaltres es una gran responsabilitat que els nostres clients deixin a les nostres mans el seu temps de lleure, amb una atenció plenament personal per poder fer una estada única, Volem que el gaudeixi de la millor manera, amb les màximes garanties que ofereix SKICAT.

Aquest, sense dubte es el nostre repte.

Des de la nostra web skicat.cat oferim una sèrie de packs dirigits als diferents perfils d’esquiadors/es.

Dins el ventall de monitors d’SkiCAT tenim els perfils necessaris que s’adapten a qualsevol tipus de esquiador/necessitat on paral·lelament, també muntem sortides amb raquetes de neu i també iniciem als mes atrevits  a iniciar-se al esquí de muntanya.

Des de SkiCAT volem acostar-nos al gran públic, tant amb les raquetes de neu com l’esqui de muntanya, perquè es una manera diferent de gaudir dels cims i les valls de la Cerdanya.

Des de l’esquiador que vol començar a aprendre, passant per les classes de tecnificació per aquells que ja en saben però volen depurar el seu esquí tècnic, fins a la família que vol pujar a esquiar i vol que els menuts de la família prenguin les primeres lliçons d’esquí o snowboard.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_single_image image=”2125″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_rounded”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Quines classes doneu a SkiCAT?

Lògicament, el que te mes sortida son les classes individuals per a nens de iniciació, com a escola d’esquí que som. Normalment son famílies que pujen en grup, i que contracten classes pels seus fills.

També hi ha pares, que aprofiten per millorar la seva tècnica d’esquí, o que inclús prenen les seves primeres lliçons d’Snow.

Des de SkiCAT creiem que es fonamental el control evolutiu dels mes petits quan comencen. Es molt important tenir una bona formació pedagògica per facilitar aquesta experiència nova per als nens, no només es una bona evolució en la seva tècnica de l’esquí sinó també en el creixament integral com a persona, desenvolupant una activitat esportiva plenament en àmbit natural, adquirint uns valors i respecte per damunt de tot.

Per nosaltres es fonamental que el nen, acabi les classes content, veients que ha aprés coses noves  i amb ganes de tornar, per tal de gaudir de nou tot el que han après amb nosaltres.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_single_image image=”2126″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_rounded”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

A quines estacions opera SkiCAT?

Actualment estem a La Molina, ja que per els mes menuts es de les estacions mes adequades per iniciar-se a l’esqui /snowboard. També ens podem moure sense cap problema a la estació de la Masella per facilitar la nostre disponibilitat als clients que ho demanin.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_single_image image=”2127″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_rounded”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Club d’Esquí i avantatges dels esquiadors de “temporada”?

Creiem que l’esquí, dins de ser un esport individual, la gent el segueix practicant en grup. Pares i mares, famílies senceres, grups d’amics….. SKICAT inicia un club de valors i respecte, perquè així sigui el seu desenvolupament col·lectiu a l’hora de practicar un esport en grup.

Això ens facilitarà l’aprenentatge dels alumnes i sense cap dubte la diversió, on sempre es molt mes fàcil i divertit.

El club d’esquí de temporada te cobertes les hores matinals de 10:00 -13:00 tots els dissabtes, diumenges i festius, durant la temporada 2016/2017.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Contacteu amb skiCAT.cat

podeu contactar amb skiCAT.cat desde el seu web www.skicat.cat o enviant un email a info@skicat.cat on us atendran sense problemes.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]

T'agrtada aquest article?

Share on facebook
Comparteix a Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter