Inauguració de l’esquí nocturn a Masella!!

masella nit esqui.cat

Inauguració de l'esquí nocturn a Masella!!!

Una de les ofertes estrella de l’estació d’esquí de Masella. Aquesta primera setmana obrirem les nits del 29 i 30 de desembre, de 18.30 a 21.30h i la següent, el 3 i el 7 de gener, també de de 18.30 a 21.30h.

A la capital de l’esquí nocturn del Pirineu estrenarem la temporada amb, gairebé, una desena de quilòmetres esquiables il·luminats, amb tots les remuntadors nocturns oberts i amb activitats complementàries per a tots els gustos.

masella nit esqui.cat

– Curses nocturnes els dies 30 de desembre i 3 de gener. Els alevins i infantils podran participar en les dues primeres curses nocturnes de la temporada, a la zona de La Pleta.

– Après-ski La Cantina de Masella. La millor música, la millor festa, el millor ambient… Tot ho trobaràs a l’après-ski que Els Golfus i Jarana Events organitzen a La Cantina de Masella els vespres d’esquí nocturn. De moment, divendres 30 de desembre, primera festa d’esquí nocturn, a partir de les 15 h! No us la podeu perdre!


– I per tancar la jornada, vine a tastar les raclettes i fondues del Restaurant del Pla de Masella. Per assegurar-te que no et quedes sense lloc, fes la teva reserva abans de les 20h de la tarda al 972890678. El restaurat romandrà obert totes les nits d’esquí nocturn en el mateix horari que les pistes.

masella nit esqui.cat

I el millor de tot; el luxe de poder gaudir de l’experiència inoblidable que suposa esquiar quan el sol ja s’ha post per les pistes il·luminades i acabades de trepitjar.

Aquesta temporada 2016-17 obrim el domini nocturn els dijous (18,15 a 20,15 h) i divendres i dissabtes (18,30 a 21,30 h). Consulta el calendari clicant AQUÍ.

masella nit esqui.cat
Deixa un comentari