ELDORADO FREERIDE JUNIOR a Boí Taüll en un mes!!!

El dorado freeride junior 2017
El dorado freeride junior 2017
Esqui.cat

El circuit de referència de freeride del Pirineu arranca el 20 i 21 de gener amb l’objetiu de formar els freeriders del futur

La neu ja cobreix les muntanyes i els seus vessants esperen pacients les línies que ELDORADO FREERIDE JUNIOR tatuarà de manera efímera sobre la seva pell. ELDORADO FREERIDE JUNIOR 2018 comença el compte enrere per a una nova edició que començarà els dies 20 i 21 gener a l’estació de Boí-Taüll i posarà el focus sobre el talent dels joves valors del freeride nacional i internacional. Un total de tres parades formen el circuit de referència de freeride del Pirineu que visitarà, a més de Boí Taüll, Baqueira Beret i Vallnord Ordino Arcalís.

Amb dues dècades de bagatge en el món de freeride, i coincidint amb els 20 anys d’ELDORADO FREERIDE, el planter de l’esquí extrem té un aparador únic per a formar-se i donar-se a conèixer. Un circuit de promoció de tres parades on els freeriders del futur podran mostrar les seves habilitats. Les cites ja estan marcades al calendari de tots els participants i és que els dies 20 i 21 de gener ELDORADO FREERIDE JUNIOR es desplaçarà a Boí Taüll per obrir la temporada, seguirà a Baqueira Beret el cap de setmana del 10 i 11 de febrer, i tindrà la cloenda a Vallnord Ordino Arcalís coincidint amb el FREERIDE WORLD TOUR.

ELDORADO FREERIDE JUNIOR 2018 és l’únic circuit de freeride dels Pirineus i constarà de 3 competicions on participaran joves d’entre 14 i 18 anys en les modalitats d’esquí i snowboard, on a més de l’apartat competitiu, hi haurà un espai per a la convivència entre els riders i la formació tant a nivell de material com de l’estat de la neu i la interpretació dels mapes meteorològics.

ELDORADO FREERIDE JUNIOR comptarà el 2018 amb el suport i patrocini de SUPERDRY, BUFF, HEAD i MARMOT, a més de disposar dels recursos i instal·lacions de les estacions de Boí Taüll, Baqueira Beret i Vallnord Ordino Arcalís, que seran les seus de les proves.

El freeride és un esport en constant creixement i evolució i que any rere any suma adeptes i espectadors a tot el món. La bellesa de l’entorn on es disputa sumada a les habilitats dels riders el converteixen en un esport extremadament espectacular. ELDORADO FREERIDE JUNIOR és l’escola que es necessita per arribar a participar en el circuit Pro-Am i disputar el FREERIDE WORLD TOUR

el dorado freeride junior 3

T'agrtada aquest article?

Share on facebook
Comparteix a Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter