ELDORADO FREERIDE JUNIOR a Boí Taüll en un mes!!!

El dorado freeride junior 2017
El dorado freeride junior 2017
El dorado freeride junior 2017
Esqui.cat

El circuit de referència de freeride del Pirineu arranca el 20 i 21 de gener amb l’objetiu de formar els freeriders del futur

La neu ja cobreix les muntanyes i els seus vessants esperen pacients les línies que ELDORADO FREERIDE JUNIOR tatuarà de manera efímera sobre la seva pell. ELDORADO FREERIDE JUNIOR 2018 comença el compte enrere per a una nova edició que començarà els dies 20 i 21 gener a l’estació de Boí-Taüll i posarà el focus sobre el talent dels joves valors del freeride nacional i internacional. Un total de tres parades formen el circuit de referència de freeride del Pirineu que visitarà, a més de Boí Taüll, Baqueira Beret i Vallnord Ordino Arcalís.

Amb dues dècades de bagatge en el món de freeride, i coincidint amb els 20 anys d’ELDORADO FREERIDE, el planter de l’esquí extrem té un aparador únic per a formar-se i donar-se a conèixer. Un circuit de promoció de tres parades on els freeriders del futur podran mostrar les seves habilitats. Les cites ja estan marcades al calendari de tots els participants i és que els dies 20 i 21 de gener ELDORADO FREERIDE JUNIOR es desplaçarà a Boí Taüll per obrir la temporada, seguirà a Baqueira Beret el cap de setmana del 10 i 11 de febrer, i tindrà la cloenda a Vallnord Ordino Arcalís coincidint amb el FREERIDE WORLD TOUR.

ELDORADO FREERIDE JUNIOR 2018 és l’únic circuit de freeride dels Pirineus i constarà de 3 competicions on participaran joves d’entre 14 i 18 anys en les modalitats d’esquí i snowboard, on a més de l’apartat competitiu, hi haurà un espai per a la convivència entre els riders i la formació tant a nivell de material com de l’estat de la neu i la interpretació dels mapes meteorològics.

ELDORADO FREERIDE JUNIOR comptarà el 2018 amb el suport i patrocini de SUPERDRY, BUFF, HEAD i MARMOT, a més de disposar dels recursos i instal·lacions de les estacions de Boí Taüll, Baqueira Beret i Vallnord Ordino Arcalís, que seran les seus de les proves.

El freeride és un esport en constant creixement i evolució i que any rere any suma adeptes i espectadors a tot el món. La bellesa de l’entorn on es disputa sumada a les habilitats dels riders el converteixen en un esport extremadament espectacular. ELDORADO FREERIDE JUNIOR és l’escola que es necessita per arribar a participar en el circuit Pro-Am i disputar el FREERIDE WORLD TOUR

el dorado freeride junior 3
Deixa un comentari