Ff recargable diari a la Molina, compra 2 i et regalen 1!!!!

Compra i/o Recarrega el teu forfet aquest mes de novembre i emporta’t un forfet de regal!
Una temporada més torna el forfet RECarnet i la promoció 3×2!
La manera més còmoda de venir a esquiar a La Molina; Agafa el teu carnet i ves directament a les pistes, sense fer cues ni passar per les taquilles de l’estació!
A partir del dia 1 de novembre i fins al 4 de desembre, si recarregues el teu forfet amb 2 forfets de dia, et regalem el tercer i només per fer-ho participaràs en el sorteig d’un lot de productes Carlit

Inclou:
– Forfet diari (3 dies d’esquí) vàlids durant la temporada 15-16.
– 30% de descompte en el lloguer de material a l’edifici de serveis – cota 1700 zona Telecabina Alp 2500
– Consignes Individuals per només 1€/diari a l’edifici de serveis
– Activitats i descomptes especials exclusius pels clients amb forfet recarregable

Condicions:
– Per poder participar en aquesta promoció caldrà realitzar la compra a través de la plataforma de recàrrega online o bé físicament a les oficines de la Molina o bé a les fires on La Molina tindrà presència física aquest     novembre.
– Cal que disposi d’un suport (forfet físic) codificat amb el codi WTP. Si no en disposa podrà  adquirir-lo a la mateixa plataforma de recàrrega per tan sols 1€ en concepte de dipòsit o bé als punts de venda habitual
– Només es podrá carregar un únic suport – forfet (codi wtp) amb la promoció 3×2 una vegada. En cas de voler fer més recàrregues promocionades cal adquirir altres suports a través de la plataforma. Els suports no es poden   recarregar fins que no esgoten el saldo carregat.

T'agrtada aquest article?

Share on facebook
Comparteix a Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter