L’aplicació que et pot salvar la vida…

Ara que estem a punt de començar la temporada, és el moment de posar a punt tot el nostre material, i si sou amants del freeride, una eina imprescindible que heu de tenir, és una manera d’enviar un avís de socors en cas de què ho necessiteu. Si teu un spamrtphone, teniu l’aplicació ideal per a vosaltres, Alpify.

En cas de perdre’t o de tenir un accident, pots enviar una alerta al servei 112/911 de la regió a través de l’aplicació Alpify. És molt senzill: prem el botó «Emergència» de l’aplicació.

Envia la teva ubicació exacta en qualsevol situació d’emergència

Aquí us deixem els enllaços per descarregar l’aplicació, tant per Android com per IOS. No costa res portar-la instal·lada i us pot salvar la vida a vosaltres o algun company.
Si tens un incident o et perds, amb Alpify serà més fàcil comunicar-te amb el servei d’emergència 112. Envia una emergència quan més ho necessitis des d’on et trobis. Només has de prémer el botó per tal d’enviar tota la teva informació i la teva posició exacta mitjançant GPS. Ells et trucaran i només hauràs d’explicar-los què t’ha passat.

 

    

T'agrtada aquest article?

Share on facebook
Comparteix a Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter